Volg ons:

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Beoordeel onze website:AmateursKan beterOkéZiet er goed uit!Perfect!Beoordeel onze website:

Nuttige  links:

beeldlogo snow+ wit.png
beeldlogo snow+ wit.png
beeldlogo snow+ wit.png

Contact:

Snow+ in Nederland!

Wil je eerst weten of wintersport eigenlijk wel bij je past? Dan kun je dat nu eerst uitproberen in Nederland! Snow+ heeft de handen ineengeslagen met:

Skicentrum de Wijchense Berg,

dit skicentrum is gelegen bij Nijmegen. Hier is het mogelijk om een voorproefje te nemen van de wintersport. Snow+ geeft les op deze outdoor skibaan, bestaande uit gesloten matten met daarop miljoenen plastic 'balletjes' waardoor het skiën en snowboarden op sneeuw grotendeels geïmiteerd wordt. 

Skicentrum Moser, aan de rand van Enschede.

Hier kunt u van de hoogste borstelbaan naar beneden glijden. Bij skicentrum Moser is een daadwerkelijke skipiste na gebootst. Dit is de ideale plek om skiën en snowboarden uit te proberen en je alvast voor te bereiden op de echte sneeuw! En op deze unieke locatie is het tevens mogelijk om te snowtuben.

SnowWorld Landgraaf,

Ook wel bekend als het grootste indoor skidorp van Europa. Deze indoorbaan heeft maar liefst 5 verschillende type pistes en acht liften waaronder een stoeltjeslift. Ook ski je op echte sneeuw wat de beleving alleen maar leuker maakt.

SnowWorld Zoetermeer,

Bekroond tot beste skihal van dit jaar. Deze indoorbaan heeft 4 pistes en 10 liften in totaal. En voor de enorm ervaren wintersporter zelfs de steilste indoorpiste van Europa.