Volg ons:

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Beoordeel onze website:AmateursKan beterOkéZiet er goed uit!Perfect!Beoordeel onze website:

Nuttige  links:

beeldlogo snow+ wit.png
beeldlogo snow+ wit.png
beeldlogo snow+ wit.png

Contact:

Snow+ in Oostenrijk!

Snow+ heeft de handen ineengeslagen met skischool TOP te Ellmau. Skischool TOP is momenteel de grootste skischool van Ellmau. En biedt naast ski en snowboardlessen ook een groot assortiment aan ski's en snowboards die men kan huren. Ook zijn er mede door de skischool verschillende activiteiten te doen tijdens en na het wintersporten. Zo kunnen gasten iedere maandag de skishow bewonderen waar meer dan honderd ski- & snowboardleraren aan mee doen.

Even ter informatie, Ellmau ligt op zo'n 900 kilometer afstand van Utrecht. Ellmau is ingesteld op veel wintergasten. Er zijn veel hotels, sport- en uitgaansfaciliteiten, maar toch is het een aardig dorpje gebleven. Tijdens de Nederlandse schoolvakanties hoor je hier voornamelijk Nederlands. 

Vlakbij het dorp liggen verschillende oefenliftjes voor de beginnende skiërs en dus ideaal voor onze doelgroep. Naast de goede après-ski kan de dag ook op veel andere manieren worden afgesloten.

 

Zo is er het mooie Kaiserbad: een overdekt zwembad met verwarmd buitenbad, een glijbaan van 92 meter, verschillende sauna's en een beautycentrum. Naast pistes en loipes beschikt Ellmau over veel winterwandelroutes en een verlichte rodelbaan van 4,5 kilometer.

Doordat Snow+ samenwerkt met een skischool in Oostenrijk, kunnen wij ons richten op de gehele familie. Iedereen is bij ons welkom. 

Hier kunt u ons ook vinden:

Kaprun.png
skiwelt (ellmau).jpg