Snow+ in het nieuws

INC AWARDS 

Prijzen voor organisaties die bijdragen aan de acceptie van mensen met een verstandelijke beperking. Een ‘INC Award’ is een compliment en aanmoediging tegelijkertijd!

 

Met de prijs vieren we dat mensen met een verstandelijke beperking steeds volwaardiger meedraaien in onze maatschappij. Dat is fantastisch, maar kan nog beter! Uiteindelijk profiteren we daar allemaal van.

 

Snow+ was vorig jaar één van de vier genomineerde finalisten tijdens het gala. 

SNOW+ Blogs 

 Van tijd tot tijd schrijft Michael een blog voor WintersportLive.

Het ontstaan van Snow+

Snow+ in Mauterndorf; Het overwinnen van angsten

Snow+ in Ellmau, Oostenrijk; twee gelijke maar totaal verschillende boarders

Daarnaast plaatsen wij ook eigen blogs op onze website:

 

Hart van - kranten

This is a great place to add a tagline.

De krant vervult een belangrijke maatschappelijke functie in Twente, niet in de laatste plaats dankzij de eigen redactie die bovenop het lokale en regionale nieuws zit.

 

Hart van ♥ is niet alleen sterk in pro-actualiteit, maar ook in achtergrondverhalen, cultuurberichten en zakelijk nieuws. Of het nu om redactionele bijdragen gaat of professioneel gemaakte advertenties: met Hart van ♥ komt u onder de aandacht!

Hart van ♥ is een vertrouwde krant die reeds 6 jaar wekelijks op vrijdag in de bus valt bij 217.500 huishoudens in Twente. Bovendien zorgen zij dat het weekblad prominent wordt bezorgd, zodat deze niet wegvalt tussen andere media.

Naast deze betrouwbaarheid zetten zij zich in voor een pro-actuele, sprekende en boeiende inhoud voor de regio. ze verzorgen regionaal en lokaal nieuws, een agenda, zakelijk nieuws, berichten over culturele activiteiten, hebben een uitgebreid sportoverzicht en bieden gemeentelijk en provinciaal nieuws. 

Philadelphia

Philadelphia is een zorginstelling zonder winstoogmerk en begeleidt ruim 7.800 cliënten op en vanuit ongeveer 700 locaties in heel het land. De kleinschalige locaties worden vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort ondersteund. Philadelphia heeft daardoor vacatures in heel het land, zowel in begeleidende- als staffuncties.

 

Zij begeleiden mensen met een verstandelijke beperking en willen dat de cliënten mede dankzij het werk gelukkig kunnen zijn. En het beste uit zichzelf kunnen halen. Zij doen het werk vanuit een christelijke visie. Met hart en ziel, elke dag weer. En met verantwoordelijkheidsbesef, passie, aandacht en professionaliteit.

Ook biedt Philadelphia mensen de kans om een idee in te brengen, en daarvoor is de website: ikhebeenidee.nl in het leven geroepen. En gelukkig kregen wij de kans om hier ons te promoten.

 

Mee Reizen

MeeReizen biedt sinds 1966 begeleide vakanties aan voor mensen met een verstandelijke beperking. De reizen gaan naar binnen- en buitenland. Voor iedere groep is er een reis op maat.

 

Ze hebben speciale kindervakanties voor kinderen tot 18 jaar en er zijn jongerenreizen voor mensen van 18 tot ongeveer 30 jaar.

Bij de reizen met minder begeleding (14 vakantiegangers en 4 begeleiders) gaan we naar bestemmingen in Nederland maar ook naar prachtige plekken in o.a. België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk.

 

Er zijn ook reizen, de zogenaamde "groep in groep" reizen waar we als MeeReizen, meereizen met een excursiereis van een gerenomeerde reisorganisatie. Tevens hebben ze ook diverse vliegreizen in het programma.

MeeReizen biedt zelf geen wintersport-reizen aan, maar indien men toch echt wintersport wilt ervaren worden ze doorverwezen naar ons.