• Snow+

Opnames ''Blij met Sjoerd''


Tijdens de INC Awards maakten we vele connecties met andere bedrijven. Één van de finalisten uit een andere categorie was de Youtuber Sjoerd. Sjoerd maakt video's over alles wat mensen in het dagelijkse leven doen. Iedere video is uniek. En wij kregen het privilege dat we ook een video mochten opnemen met Sjoerd. Je raadt het al? We gingen skiën.

De opnames van deze video duurde een goed gevulde dag. Omkleden, een zender om doen, en meerdere shots schieten voordat de Youtube video compleet was. Een best uniek ervaring om zo mee te maken. Ineens staat er een camera op je gericht en wordt een gedeelte van jouw les opgenomen en in beeld gebracht. 
''Sjoerd kreeg vandaag les van Carst, van Snow+. Ter ere van de 100e en laatste aflevering van dit seizoen werd er gefilmd in SnowWorld. De dag verliep soepel en de begeleiding van Carst tijdens de lessen kwamen zeer professioneel over. Carst communiceert duidelijk en is echt gericht op de individu. Sjoerd had het reuze naar z'n zin.'' aldus Frank de cameraman.Bekijk hier de video:14 weergaven0 opmerkingen