Ervaringen

Sam & Santos

Wat een top leraar die Michael Taen en wat een passie en deskundigheid heeft hij voor het lesgeven. Hij neemt de tijd en geeft je de juiste aandacht om naast het snowboarden ook de fijne kneepjes van het vak te leren. Mijn zoon vond hem helemaal geweldig, eindelijk een leraar die je wat leert. Voor ons echt een aanrader!!! Wij gaan nu met volle vertrouwen de pistes af. Michael super bedankt voor je fijne lessen. En heel veel succes met jullie Snow +

Groetjes de Steeghjes

Wout

Zaterdagmorgen 17 dec. heeft onze zoon skiles gekregen van Carst op de borstelbaan in Enschede. Het was een rustig ontvangst met een duidelijke uitleg wat de bedoeling was. En dat is, een leuke skiles hebben en het  observeren van het niveau van Wout. Skischoenen en ski's passen, helm op, handschoenen aan en dan beginnen. Carst legt duidelijk uit aan Wout wat hij moet doen.

Ze beginnen met de basisdingen: houding / glijen / drukverdelen etc..... Wout luistert goed en de oefeningen gaan best goed. Hij kan de aanwijzingen en correcties goed begrijpen en probeert het beter te doen. Als Wout aan meerdere dingen tegelijk moet denken wordt het moeilijker en na de pauze is de concentratie duidelijk minder. Carst maakt er tot op het laatst een fijne les van voor Wout . We krijgen een goed advies wat de mogelijkheden zijn wat betreft het skiën. Wordt vervolgd..... Fam. Lenferink

Tijm & Jitse

In de kerstvakantie kregen onze twee kinderen snowboardles van Michael van Snowplus. Michael wist met zijn enthousiasme het snowboarden op een erg leuke manier aan onze kinderen over te brengen. Onze oudste heeft autisme en leert op een andere manier dan onze jongste, Michael heeft de lessen daar prima op afgestemd. Fam. Wolters

Freaks On Snow Snowbaordingschool Ellmau, Oostenrijk

Michael Taen has worked at freaks on snow for the winter season of 2014/ 2015 and 2015/2016. Freaks on snow is a snowboard school in Ellmau, Tirol Austria (www.freaksonsnow.com).
 
During his time at FOS he worked with many people, aging between 6 and 55 years old with different experience levels of snowboarding. 
 
Michael is a very competent teacher using humor and fun as a portal to teach snowboarding. His experience as a teachers shows in his empathetic ability to tune to the needs of the student, for making the next step in snowboarding.
 
He is disciplined, works hard when he needs to but also knows when to take a rest. He is involved and likes to participate in the activities in an around snowboarding and the snowboarding school. 
 
Peter Reitmaier
Head of the Freaks on Snow

Linn

Net terug van een fantastische skiweek in Ellmau waar onze jongste dochter Linn, 7 jaar met het syndroom van down, zes ochtenden les heeft gehad van Carst. De aanpak voelde gelijk heel goed. Eerst de vragenlijst, dan het kennismakingsgesprek en toen de eerste lessen. Carst kijkt goed naar wat Linn al wel en niet kan en wat heel fijn was, is dat hij er open stond voor extra tips en feedback over hoe je het beste Linn kan motiveren. Hij paste het meteen toe. Heel mooi om te zien wat Carst aan verschillende attributen en methodes heeft gebruikt om Linn zoveel mogelijk te laten leren en in te spelen op hoe hij haar elke dag meer vrijheid kon geven. En natuurlijk het leuk maken door haar elke dag mee te nemen naar een andere lift met steeds meer uitdaging. Echt top! Samen hebben ze enorm veel plezier gehad en dat was absoluut te zien aan Linn. Ze ging elke dag met veel plezier naar de les toe. Voor ons heel erg prettig om haar met een goed gevoel te laten skiën en ook de tijd en ruimte te hebben voor onze andere dochter. Dus tot volgend jaar wat ons betreft.... Fam Hijmensen.

Mick

IMG_0034.JPG
Mick heeft een les gehad van Snow+ op de borstelbaan om hem te laten ervaren wat dit is en hoe leuk het is. Het doel van Carst was om Mick vooral de lol ervan in te laten zien, maar ook om hem te laten wennen aan de skischoenen en ski’s. Bij de intake thuis wist Carst al snel het vertrouwen van Mick te winnen en ook bij de les was dit weer het geval. Carst geeft Mick de duidelijkheid die hij zo nodig heeft en maakt goede afspraken over het verloop van de les. Ook na afloop heeft hij gezorgd voor een goede overdracht naar skicentrum Moser. Het is fijn om te weten dat we Carst weer in kunnen schakelen mocht Mick bij Moser niet verder kunnen... Familie Hofstede

Jelmer

Onze zoon Jelmer heeft vorige week zijn eerste twee ski-lessen op de borstelbaan in Enschede gehad. We werden hartelijk begroet door Carst en was er alle tijd om kennis te maken. Vervolgens zijn we het materiaal gaan uitzoeken en kon Jelmer met Carst de baan op. Hoewel Jelmer al verscheidene keren op de ski's heeft gestaan was het voor hem behoorlijk spannend. Hij heeft altijd moeite met nieuwe situaties, en weet dan niet zo goed wat hij kan verwachten. Portest en weerstand tot gevolg! Carst had met zijn geduld en humor Jelmer echter al snel voor zich gewonnen en toen kon het echte werk beginnen: met de lift omhoog en lekker skien. Op een speelse manier heeft Jelmer zijn eerste oefeningen gedaan. Vooral het hard naar beneden skien vond hij prachtig! Het was een mooie samenwerking tussen Carst en Jelmer. Maar ook tussen Carst en ons als ouders! Hij stond direct open voor de tips die wij gaven over hoe het berste met Jelmer om kon gaan, Heel fijn.

We kijken er erg naar uit om in de voorjaarsvakantie in de echte sneeuw verder te gaan! Familie Janssen

IMG_0951.JPG